kozmeticki salon i estetski centar

Carboxyterapija – tajna dobrog izgleda Kim Kardashian od sada dostupna i u Studiju 58

kim

 

Kim Kardashian nedvojbeno je jedna od najprepoznatljivijih zvijezda na svijetu, poznata po svojoj ljepoti i besprijekornom izgledu. Dok mnogi obožavatelji vjeruju da je njezina savršena koža isključivo rezultat genetike, istina je da se Kim koristi i raznim estetskim zahvatima kako bi održala svoj savršeni izgled, uključujući i Carboxyterapiju.

 

Carboxyterapija popularna je metoda za poboljšanje teksture kože, smanjenje celulita i poticanje proizvodnje kolagena, a od sada ju možete pronaći i u ponudi estetskog centra Studio 58. 

 

Revolucionarna i neinvazivna CO2 Carboxy terapija najbolji je izbor za maksimiziranje rezultata dermatoloških i plastičnih kirurških zahvata. Ubrzavanjem metabolizma kože preko Bohr efekta ne samo da se poboljšava elastičnost kože, tonus i izgled pora, već se ublažavaju modrice i otekline, te drže pod kontrolom masnoća i vlaga kože.

 

Što je Bohr efekt?
Kada stanice kože apsorbiraju ugljični dioksid iz gela, hemoglobin u crvenim krvnim stanicama oslobađa kisik. Ovaj proces daje koži kisik dok istodobno potiče cirkulaciju krvi, metabolizam, sintezu bjelančevina i odlaganje kožnog otpada. Ove reakcije smanjuju ožiljke, celulit, akne i upale dok istovremeno poboljšavaju tonus kože, elastičnost i ravnotežu ulja/vlage.

 

 

co2

 

Naručite se na besplatni pregled i konzultacije na kojem će vam stručno osoblje Studija 58 pomoći odabrati idealan tretman za vaše specifične potrebe – nazovite nas na 051 334 842.