kozmeticki salon i estetski centar

ENDYMED tretmani za sve vaše estetske potrebe

endymed naslovna

Snaga i preciznost – jedinstvena ENDYMED platforma pruža spektar najtraženijih tretmana za cijelo tijelo i isporučuje vrhunske rezultate kod zatezanja tijela, smanjivanja celulita, podizanja kapaka, zatezanja kože lica i vrata, uklanjanje ožiljaka od akni, frakcijskog obnavljanja kože te smanjivanja ožiljaka i strija.

Četiri moćna nastavka pružaju mogućnost individualiziranog kombiniranja tretmana prema potrebama svakog klijenta – tretiranje samo jednog dijela tijela ili lica, tretiranje samo jednom metodom ili kombinacijom metoda.

 

ENDYMED tretmani u ponudi estetskog centra Studio 58

ZATEZANJE TIJELA

ENDYMED aplikatori za tretmane tijela nude savršeno rješenje za širok raspon estetskih problema: smanjenje opsega i zatezanje te oblikovanje struka, trbuha, bokova, unutarnje i vanjske strane bedara, ruku, koljena i dekoltea. Neinvazivna tehnologija tretmana tijela pruža dublji, kontrolirani i fokusirani prodor RF energije koji zateže i konturira, s vrhunskim remodeliranjem kolagena za bolje, sigurnije i udobnije tretmane s vidljivim rezultatima.


prije-poslije

SMANJIVANJE CELULITA

Klinički dokazani rezultati bez operacije i oporavka. Tretmani se mogu prilagoditi za ciljanje celulita u bilo kojoj fazi i na bilo kojem području tijela s udobnim aplikacijama koji ne zahtijevaju pauze za oporavak. Jedinstveni učinak podizanja tkiva i izlaz energije potpuno su prilagodljivi za svakog pacijenta i postižu više temperature tretmana koje ciljaju masne stanice, otapajući ih ispod tkiva kako bi se poboljšao izgled celulita.

nastavak-celulit

PODIZANJE KAPAKA

ENDYMED redefinira periorbitalno pomlađivanje s potpunim, sigurnim i učinkovitim nekirurškim rješenjem za sve estetske probleme kože oko očiju. ENDYMED nudi vrhunske rezultate u smanjenju podočnjaka, zaglađivanju i zatezanju kože te podizanju gornjeg kapka za otvorenije oko.

kapci novo

ZATEZANJE KOŽE LICA I VRATA

Tretmani radiofrekvencijom najbolje su nekirurško rješenje za podizanje i definiranje linije čeljusti, opuštene kože ispod brade i vrata. Zatezanje čeljusti i vrata te njihovo oblikovanje također vraćaju ravnotežu crtama lica. Tretmani se mogu proširiti i na tretiranje linija i bora na dekolteu.

zaklina endymed

UKLANJANJE OŽILJAKA OD AKNI

Do sada najuspješnija dokazana metoda uklanjanja ožiljaka od akni, ENDYMED Intensif aplikator nudi uistinu učinkoviti tretman koji se može personalizirati za maksimalnu učinkovitost svakom klijentu bez rizika od nuspojava i pigmentacije. Obnovite površinu kože i tretirajte ožiljke od akni i aktivne akne ispod i iznad površine kože. Kombinacija FSR i Intensif RF Microneedling tretmana ultimativni su alat za obnovu površine kože za nevjerojatne i brze rezultate.

oziljci akne

FRAKCIJSKO OBNAVLJANJE KOŽE

Frakcijski tretmani najučinkovitije su rješenje za obnavljanje i pomlađivanje kože, smanjenje dubokih bora, zatezanje kože, smanjenje ožiljaka od akni, traumatskih ožiljaka i strija, poboljšanje teksture i smanjenje veličine pora.

frakscijsko obnavljanje

SMANJIVANJE OŽILJAKA I STRIJA

Ožiljci, bilo da su uzrokovani traumom kože ili ožiljcima od operacije, česti su problem mnogih klijenata, a strije su također uobičajena tegoba koja se pojavljuje kada se koža brzo širi. ENDYMEDove frakcijske tehnologije poboljšavaju izgled i smanjuju ožiljke i mrlje na neinvazivan način, bez rizika i s minimalnim vremenom oporavka.

oziljci2

 


CIJENA 

€200-2.800

Plan tretmana ovisi isključivo o potrebama i željama klijenta – nazovite i naručite se na besplatni pregled i konzultacije na 051 334 842.