kozmeticki salon i estetski centar

Circadia dermokozmetika

EKSKLUZIVNI NOVITET U STUDIJU 58

Doveli smo u Rijeku Circadia profesionalni brand dermokozmetike iz Amerike koji rješava brojna stanja kože uključujući starenje, akne, dehidraciju, pigmentaciju i rozaceu.

circadia

ZAŠTITA I REGENERACIJA

Ovaj američki dermokozmetički brend osnovao je dr. Peter Pugliese, jedan od začetnika tretmana retinolom. Bazira se na prirodnom cirkadijanom ritmu naše kože i poštuje ga, što znači da prati promjene u stanicama tijela tijekom 24 sata. Mijenjaju se, primjerice, temperatura, pH, kao i mogućnost kože da se regenerira i zaštiti. Circadijina kozmetika slijedi taj ritam te tako povećava efikasnost aktivnih sastojaka, a samim time koža postupno postaje zdravija i sjajnija.

 

ZA SVE TIPOVE I STANJA KOŽE

U svim Circadijinim proizvodima su čisti biljni sastojci, matične stanice, druga generacija vitamina i inovativna tehnologija peptida. Kozmetika je bez parabena, sulfata, sintetičkih parfema i bojila te je proizvedena bez okrutnosti nad životinjama. Nekoliko Circadijinih linija prilagođeno je svim tipovima i problemima kože – od akni, preko rozaceje i pigmentacija, do anti-aginga.

 

Circadia precizno prati 24-satni biološki ritam kože – danju pojačava njenu zaštitu, a noću obnovu.

 

CIRCADIA TRETMANI U STUDIJU 58

Isprobajte tretmane koje izvodi naša Žaklina koja je završila Circadia edukaciju s predavačima iz Amerike:

Enzimski cocoa peeling
Nježni protuupalni enzim kakaa sadrži prirodne antioksidanse i slatku aromu kakaa osmišljenu za hranjenje, zaštitu i poticanje zacjeljivanja kože bilo kojeg tipa. Nježni piling prirodnih enzima papaje i ananasa učinkovito će ispolirati i pripremiti kožu. Pogodan za sve tipove kože i može se kombinirati uz svaki tretman.

Cocoa enzyme mask

Phantom lifting maska
Kombinira neke od najnovijih tehnologija u znanosti o peptidima, antioksidansima i dermalnoj regeneraciji, što rezultira poboljšanom mikrocirkulacijom, detoksikacijom i trenutnim učvršćivanjem, podizanjem i zatezanjem kože.

Red carpet tretman
Unošenjem aktivnog kisika u kožu tretira akne, rozaceu, osjetljivu, sivu pušačku kožu, a idealan je i za mušku kožu.

circadia4

Super de luxe Circadia tretman
Kombinira sve Circadia tretmane u jedan.

 

Nazovite nas i dogovorite besplatne konzultacije na kojima ćemo utvrditi koji je pravi tretman za vas!

 


CIJENE

Red Carpet tretman: €106,00

Super de luxe Circadia tretman: €120,00