kozmeticki salon i estetski centar

Celluma – napredna svjetlosna terapija

Jedini sve-u-jednom uređaj za LED svjetlosnu terapiju koji tretira različite probleme kože, smanjuje znakove starenja, olakšava bolove i ubrzava zacjeljivanje površinskih rana. Dobitnik više od 40 nagrada u beauty industriji, medicinskom i wellness sektoru.

Celluma

Celluma svjetlosna terapija je neinvazivni, bezbolni tretman LED uređajem, koji ne zahtijeva oporavak i može se koristiti za sve tipove kože. Koristi specifične valne duljine svjetlosne energije za poboljšanje staničnog zdravlja ubrzavajući popravak i nadopunjavanje ugroženih stanica tkiva.

Uređaj zbog svog inovativnog savitljivog panela omogućuje pozicioniranje i fiksiranje/omatanje na različite dijelove tijela, a patentirana tehnologija omogućuje izvoru svjetlosti Celluma aparata da se potpuno približi tijelu, maksimizirajući potencijal svjetlosne terapije više od bilo kojeg drugog LED uređaja.

 

SVESTRANA PRIMJENA

  • poboljšava ton, strukturu i čistoću kože, pomaže kod lezija, akni, prištića, bora, crvenila, pojačava cirkulaciju, smanjuje upalne procese, obnavlja i sprečava gubitak kose
  • pomaže kod boli u mišićima i zglobovima, oslobađa napetost mišića, smanjuje upale, poboljšava cirkulaciju, pomaže kod grčeva mišića, artritične boli
  • pomaže kod zacjeljivanja rana i dehiscencije (odvajanja tkiva)
  • omogućuje wellness cijelog tijela i opuštanje
  • može se koristiti za samostalni tretman ili kao dodatak drugim tretmanima i terapijama (poslije microneedelinga, lasera, kiselina, IPL-a, Plazme…)
Celluma_primjene

 

REZULTATI

Celluma_rezultati1
* nakon korištenja Celluma LED uređaja 3 puta tjedno kroz 4 tjedna (fotografirano 12 tjedana nakon završetka tretmana) *

 

Celluma_rezultati2
* 8 tjedana nakon korištenja Celluma LED uređaja 2 puta tjedno *

 

Celluma_rezultati3
* nakon 10 dana tretmana po 30 minuta dnevno *

 

NAGRADE
Celluma uređaji odobreni su od strane FDA (Američka agencija za hranu i lijekove) za liječenje boli i njegu kože, a dobitnici su više od 40 nagrada u beauty industriji, medicinskom i wellness sektoru.

Celluma_nagrade2

 


CIJENE 

Tretmani lica
Celluma pojedinačni tretman: €50,50
Celluma paket tretmana: €40,00
Celluma uz druge tretmane: €33,00