kozmeticki salon i estetski centar

Microneedling tretman s Dermapenom 4

dermapen-procedure-1024x683

Microneedling je minimalno invazivni tretman koji se izvodi pomoću dermarollera ili dermapena, aparata s iglicama koje lagano probadaju kožu. Svrha tretmana je stvaranje novog kolagena i tkiva za glatku, čvršću i zategnutiju kožu.

Tretman se uglavnom koristi na licu i osim što pomaže pri pomlađivanju kože može pomoći u rješavanju mnogih problema povezanih s kožom, uključujući:

  • bora
  • ožiljaka
  • akni
  • alopecije
  • problema s pigmentacijom kože
  • strija
  • rozacee
  • labave kože (kod gubitka kilograma ili liposukcije)

Kozmetički salon i estetski centar Studio 58 za tretman microneedlinga koristi Dermapen 4, posljednju generaciju najnaprednijeg uređaja za microneedling. Dermapen 4 omogućava najbrži microneedling tretman na svijetu, što znači veću udobnost za klijenta, kao i vrhunske, brze rezultate.

dermapen

Dermapen 4 klizi po koži stvarajući milijune finih, vertikalnih frakcijskih kanalića do 104% brže od ostalih uređaja za microneedling, putem kojih se dublje u kožu može unijeti do 80% više aktivnih hranjivih sastojaka. Nastale mikro-ozljede pokreću prirodni proces popravljanja, povećavajući proizvodnju kolagena i elastina i time vidljivo poboljšavaju široki spektar problema povezanih s kožom.

Dermapen tehnologija pokazuje značajne prednosti u odnosu na dermarollere i frakcijske laserske tretmane, zbog minimalne traume na koži. Dermapen microneedling daje koži priliku da utroši više napora za borbu protiv problema s kožom, umjesto da se bavi bilo kakvom kolateralnom štetom uzrokovanom samim postupkom.

 

MAKSIMALNI REZULTATI – MINIMALNA TRAUMA

 

ZAŠTO DERMAPEN MICRONEEDELING?

Protiv starenja
Postupak Dermapen microneedlinga pojačava prirodni iscjeliteljski odgovor tijela koje povećava proizvodnju kolagena i elastina za smanjene bora i finih linija na licu.

Ožiljci
Dermapen 4 jedini je uređaj za microneedling s postavkom za praćenje ožiljaka i protokolima za reviziju svih vrsta ožiljaka, uključujući ožiljke od akni.

Pigmentacija
Za razliku od nekih laserskih tretmana, Dermapen uklanja rizik od toplinskih ozljeda i rizik od hiperpigmentacije, istodobno povećavajući optimiziranu funkciju stanica.

Strije
Mnogi kozmetičari i njihovi klijenti tvrde da su Dermapen tretmani učinkovitiji u liječenju strija od ostalih metoda.

Povećane pore
Dermapen microneedling potiče kožu na stvaranje novog kolagena, dajući koži puniji i zategnutiji izgled.

Akne
Dermapen tretmani vidljivo poboljšavaju izgled problematične kože, crnih ili bijelih prištića (komedona) te aktivnih akni.

 

PRIJE / POSLIJE

beforeafter1 beforeafter2 beforeafter3