kozmeticki salon i estetski centar

Kozmetika Methode Physiodermie

Kozmetički salon i estetski centar Studio 58 od nedavno u ponudi ima i vrhunsku švicarsku, klinički ispitanu kozmetiku Methode Physiodermie.

Methode Physiodermie rođena je u Ženevi u Švicarskoj, u Laboratoire Sintyl koji je 1974. godine osnovao švicarski biolog dr. Franco Calato. Laboratoire Sintyl od samih početaka posvećuje svoja istraživanja njezi kože i evolucijskim avangardnim tehnikama u kozmetologiji.

phisiodermie

Kozmetika za njegu kože Methode Physiodermie znanstveno je utemeljena metoda tretmana ljepote i idealna je integracija najkvalitetnijih sastojaka i švicarskih vrhunskih tehnologija. Svi se proizvodi razvijaju, dizajniraju, proizvode i testiraju u skladu sa strogim švicarskim standardima kozmetičke industrije, kako bi se klijentima moglo zajamčiti najvišu kvalitetu.

Inovativni proizvodi i metode uz vrhunsku tehnologiju – tijekom 45 godina u Laboratoire Sintyl provode se istraživanja i razvoj aktivnih sastojaka, moćnih biljnih ekstrakata i tehnika kako bi dobili vrhunske sastojke za vrhunske rezultate na koži.

Više informacija: https://physiodermie.com