kozmeticki salon i estetski centar

Tretman usana i mezoterapija s IRI Hyaluron Penom

53489194_314005179258449_2903842090498654208_o

 

Od 30. godine života opada sposobnost tijela u proizvodnji hijaluronske kiseline, čime se smanjuje i sposobnost vezanja vode, pa koža gubi elastičnost i volumen te se stvaraju bore. Hijaluronska kiselina ima oblik mekog, podatnog gela i dostupna je u različitim koncentracijama. Ubrizgavanjem ispod bora, hijaluronska kiselina podiže nivo kože i izjednačava ga s nivoom okolnog tkiva.

IRI HYALURON PEN njemački je brend razvijen u svrhu ubrizgavanja hyaluronskih filera bez igle za povećavanje i korekciju usana, te za popunjavanje nazolabijalnih bora.

Obzirom da se u ovom inovativnom sustavu ne koristi igla, radi se neinvazivnom tretmanu, koji je siguran, precizan i gotovo bezbolan.

Aktivna tvar u tekućem obliku ubrizgava se osobito tankim mlazom od oko 800 km/h, velika brzina i tankoća mlaza osiguravaju da se bez problema komprimiranim zrakom prodre kroz gornje slojeve kože.

 

46456

 

Tvrtka Yavu GmbH primjenjuje hijaluronsku kiselinu koja je proizvedena isključivo za IRI PEN MEDICAL, a 100% je sintetskog podrijetla i prema trajnosti koju navodi proizvođač u potpunosti se razgrađuje.

Sintetski proizvedena hijaluronska kiselina potpuno je jednaka prirodnoj, ali nema ostataka bjelančevina, pa u pravilu ne treba očekivati alergijske reakcije. Hijaluronska kiselina je saharidni spoj i prirodni sastojak kože, koji je odgovoran za njezinu vlažnost i elastičnost.

 


CIJENA

tretman IRI Hyaluron Penom: €265,50