kozmeticki salon i estetski centar

Elleebana Brow Henna

INOVATIVNA FORMULA ZA BOJANJE OBRVA SA IZGLEDOM TETOVAŽE

 

Što je kana (Henna)?

Kana je nov proizvod na tržištu umjetnosti bojanja, a slikanja kanom po tijelu tehnika je poznata već više od 5.000 godina.

Poznata je pod različitim imenima: The Henna Plant (Lawsonia lnermis), Henna Tree – drvo kane, drvo Mignonette, The Hina i Egyptian Privet. Biljka je koja cvijeta, a može izrasti do 15 metara. Raste u tropskim, i suptropskim područjima s temperaturom oko 45C i više. Tradicionalno se upotrebljava za ukrašavanja za posebne prilike i vjenčanja u Africi, Pakistanu, lndiji i Bliskom istoku.

Mehndi_front

 

Elleebana Brow Henna je prirodno dobiven proizvod i ne sadrzi oksidirajuca sredstva (peroksid), koji omogućavaju prodiranje u sredinu dlake. Umjesto toga kana sa svojom bojom zaštiti, ojača i zagladi vanjski sloj dlake.

Elleebana Brow Henna je usluga, koja je nadmašila postojeće usluge na tom području i razvila inovativnu formulu za bojanje obrva sa izgledom tetovaže.

HennaFaces_slider

Tretman je bezbolan i postojan puno duže od klasičnog bojanja obrva.

Otto Mitter – direktor i glavni trener Elleebane Global je te proizvode razvijao i testirao približno 4 godine i sada su konačno dostupne i nama, da s njima oblikujemo potpuno savršene obrve.

59470652_454562351752677_8108212345525516151_n