kozmeticki salon i estetski centar

Ultratone DREAMSHAPER

Na temelju 50 godina znanstvenog istraživanja i medicinskog znanja Ultraton lansira novu B.E.S.T. tehnologiju i jedinstvene LUMI komunikatore. Ultratone – pionir biostimulacije jača svoju poziciju svjetskoga lidera na području profesionalnih neinvazivnih estetskih tretmana.
DREAMSHAPER tretman potiče vitalnost organizma: djeluje na preoblikovanje tijela i ultra-brzo mršavljenje te ima izraziti anti-age, anti-celulitni kao i učinak poboljšanja stanja kože.

unnamed-1458116459

Postiže nekirurški face-lift – pomlađujući njezin tonus, koža postaje sjajna i baršunasta. Idealan je za njegu i regeneraciju lica i tijela te detoksikaciju organizma nakon zime.
Dreamshaperom se postiže gubitak centimetara i smanjenje konfekcijskog broja. Potiče se detoksikacija i limfna drenaža što omogućuje brže oblikovanje stražnjice i trbuha, postizanje vitkih bokova i bedara te pomaže u pripremi tijela i kože za bikini.

happyshape-dreamshaper-00004

Tretman pospješuje podizanje grudi i postizanje lijepo oblikovanih ruku i nogu, a njegovi programi također pomažu u pripremama za vjenčanja ili u pripremi za besprijekoran izgled u maloj crnoj haljini. Dreamshaperovi programi i ciljevi prilagodljivi su željama i potrebama klijentica i klijenata, zbog čega je tretman zaslužio svoje ime i postao hit među neinvazivnim beauty tretmanima.