kozmeticki salon i estetski centar

GREEN PEEL biljni peeling

greenpeel-houston1

 

Od sada se u ponudi Studija nalazi originalan GREEN PEEL biljni peeling – jedna od dokazano najboljih metoda prirodnog obnavljanja kože kojemu su žene diljem svijeta već poklonile povjerenje. Green Peel ima rješenje za gotovo svaki problem: nečistu kožu, atrofičnu kožu, kožu s lošom mirkocirkulacijom, hiperpigmentacijske mrlje, opekline, ožiljke i strije na koži. Tri metode tretmana omogućavaju originalnom Green Peel tretmanu individualna rješenja za gotovo sva stanja kože.

  • Green Peel biljni peeling Classic: tijekom masaže biljkama, gornji slojevi kože se oklanjaju, cirkulacija krvi, opskrba kisikom kao i metabolizam se poboljšavaju i potiču se procesi obnove. Ovo skraćuje uobičajeno vrijeme obnove kože s 28 na 5 dana. Nakon peelinga pojavljuje se nova, svježa koža. Završni tretman ljepote vrijednim sastojcima hrani kožu.

Cilj: Obnova kože

  • Green Peel biljni peeling Energy: postupak stimulira cirkulaciju krvi, opskrbu kisikom i metabolizam stanice te vodi ka prirodnom poboljšanju teksture kože bez efekta guljenja. Koža je uočljivo opskrbljena s više energije i smanjuju se pojave povezane sa starenjem.

Cilj: Regeneracija kože

  • Green Peel biljni peeling Fresh up: ovim nježnim postupkom koža se ne guli već stimulira i osvježuje prirodnim travama. Stimulira se cirkulacija krvi, otvaraju se pore, i koža je spremna da apsorbira sastojke iz njege kože koja slijedi. Ten je svjetliji, odmoreniji i svježiji.

Cilj: Osvježenje kože

Više informacija o Green Peel tretmanu saznajte pozivom na broj 051/334 842 ili nas posjetite na adresi Dolac 8 u Rijeci.

green1

Author Info

igorc