kozmeticki salon i estetski centar

ULTRACONTOUR – Liposukcija bez noža


U Studiju 58 kroz sljedeća 3 tjedna isprobajte potpuno novu metodu po promotivnoj cijeni 50 % popusta u iznosu od 1.500,00 kn. 
Regularna cijena tretmana iznosi 3.000,00 kn.

ULTRACONTOUR®

Ultracontour je novi, dokazano siguran, učinkovit način za tjelesnu transformaciju.

Liposukcija bez noža – topi 200 ml masnoće u jednoj terapiji!

 

Što je Ultracontour?

Ultracontour je testirana i dokazana tehnologija sa dvostrukim djelovanjem za optimalne rezultate zaneinvazivno preoblikovanje tijela. Za razliku od liposukcije, koja uključuje vrlo invazivnu kirurgiju uprocesu tretmana i naknadnog neugode i boli, Ultracontour je brz i bezbolan način da se postigne bolji oblik tijela.

Jednostavno rečeno, Ultracontour otopi – razgrađuje neželjene masne stanice, dok su preostala tkiva u neposrednoj blizini netaknuta.

Rezultati su zapanjujući!

 

Kako se Ultracontour razlikuje od drugih estetskih neinvazivnih metoda za smanjenje masnoće?

Ultracontour se ne može usporediti sa drugim neinvazivnim metodama za smanjenje masnoće jer za razliku od drugih metoda Ultracontour ne premješta već učinkovito uklanja masno tkivo.

 Ultracontour-text2


ULTRACONTOUR PITANJA & ODGOVORI:

Zašto i gdje je Ultracontour najviše učinkovit ?

Ultracontour nije postupak za smanjenje težine, nego je postupak za oblikovanja tijela i stoga nije prikladan za one u potrazi za gubljenjem težinu. Idealna osoba za Ultracontour je u dobi od 20-60 godine i ima indeks tjelesne mase (BMI) od 25 do 35 jer oni će imati najviše koristi od Ultracontour postupka.

Koliko dugo traje tretman?

Svaki tretman zahtijeva oko 50 minuta, u prvih 25 koji se sastoji od impulsa koji se primijenjuju na željenom području tijela, drugi 25 minuta posvećeno je ultrazvučnoj drenažnoj masaža.

Da li Ultracontour tretman imaju štetnih nuspojava?

Do sada  nije izvješteno o nijednim nuspojavima.

Jeli  Ultracontour pogodan za muškarce?

Da, Ultracontour  učinkovito cilja masno tkivo kod žena i muškaraca. Kao što je slučaj kod žena , najbolje je da muškarci imaju indeks tjelesne mase od 25 do 35 i da su između 20 i 60 godina.

Postoje li neki rizici povezani s Ultracontour postupkom?

Ultracontour je dizajniran kako bi se smanjili rizici i je intenzivno testiran kako bi se osiguralo što je to tako. Izvodi se od strane educiranih operatera, koji osiguravaju postupak izveden na siguran i uspješan način.

Koje  je vrijeme oporavka nakon tretmana?

Jedna od velikih stvari kod Ultracontour je da nema vrijeme oporavka. Tretman traje oko 50 minuta nakon kojeg se klijenti odmah mogu vratiti u normalne aktivnosti.

Kako se Ultracontour razlikuju od drugih kozmetičkih  neinvazivnih metoda za odstranjivanje masnoća?

Ultracontour se ne može uspoređivati s drugima neinvazivnim metodama jer za razliku od drugih metoda, Ultracontour zapravo uklanja masno tkivo, a ne samo da ga premjesti.

Može Ultracontour ciljati na određene dijelove tijela?

Zbog toga što je Ultracontour je više za  oblikovanja tijela nego za mršavljenje, moguće je ciljati specifična područja Tijela. Osobito, Ultracontour smanjuje veličinu / obujam bokova, bedra i trbuha otapanjem viška masnih naslaga prisutnih na ovim područjima.