kozmeticki salon i estetski centar

Bodysculptor / Dreamshaper tretmani – sniženje 30%

Tretmani Bodysculptor i Dreamshaper su u periodu od 1. 1. 2017. do 28. 2. 2017. godine sniženi za 30 %. Cijena 12 tretmana (kombinacija oba tretmana ili samo jedan tretman po izboru) snižena je sa 4.700,00 kn na 3.300,00 kn!

Upravo su nam ovi tretmani s vremenom pokazali najbolje rezultate u mršavljenju i vidnom preoblikovanju tijela i jačanju tonusa mišića, a hladni su mjeseci idealni za pojačanu brigu o tijelu.

Tretman BODYSCULPTOR – Što možete očekivati?
– prosječan gubitak obujma struka za 6 cm
– prosječan gubitak težine 5,45 kg
– prosječno smanjenje indeksa tjelesne mase od 6% 
– smanjenje viscelarnog masnog tkiva za 8,2%
– smanjenje površinske masnoće za 4,1%
– smanjenje podbradka
– smanjenje obujma ruku, nogu, gležnjeva
bodysculptor-in-numbers

DREAMSHAPER tretmani potiču vitalnost organizma: djeluju na preoblikovanje tijela i ultra-brzo mršavljenje te imaju izraziti anti-age, anti-celulitni kao i učinak poboljšanja općeg stanja kože. Također, ovim se tretmanima postiže nekirurški face-lift – pomlađujući njezin tonus, koža postaje sjajna i baršunasta. Dreamshaperom se također postiže ultra-brzi gubitak centimetara i smanjenje konfekcijskog broja. Potiče se detoksikacija i limfna drenaža što omogućuje brže oblikovanje stražnjice i trbuha, vitkih kukova, bokova i bedara te pomaže u pripremi tijela i kože za ljeto. Tretmani također pospješuju podizanje grudi i bezbolno postizanje lijepo oblikovanih ruku i nogu. Dreamshaper programi svojim ciljanim tretmanima pomažu u pripremama za vjenčanja ili u za besprijekoran izgled u maloj crnoj haljini. 

Dreamshaperovi programi i ciljevi prilagodljivi su različitim željama i potrebama klijentica i klijenata, zbog čega je Dreamshaper tretman zaslužio svoje ime i postao hit među neinvazivnim beauty tretmanima. 

Rezervirajte Vaše termine pozivom na broj 051/334-842 ili nas posjetite na adresi Dolac 8 u Rijeci i dočekajte proljeće u top formi!

Author Info

igorc