kozmeticki salon i estetski centar

Permanentni MAKE-UP

long-time-liner_1
Trajna šminka (PMC, conture make-up) bavi se korektivnim pigmentiranjem kože lica kod žena i muškaraca, tj. područja obrva, vjeđa, usnica i iscrtavanjem madeža. Metoda pruža besprijekoran i trajan make-up, ističe sve detalje i osobnost lica, omogućuje ispravljanje i ispunjavanje individualnih estetskih zahtjeva te pruža osjećaj trajne ljepote.

PMC izvrstan je za osobe koje nose kontaktne leće, aktivno se bave sportom, imaju brz životni stil, žele uštedjeti vrijeme, uvijek izgledati savršeno, fotomodeli i manekeni, za one koji su alergični na klasični make up, koji žele savršen i prirodan izgled, prikriti anomalije na licu i koži. Potreban je i onima koji su dugogodišnjim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustoću i veličinu, koji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga izgubili obrve, osobama koje imaju male, ili slabo izražene usne ili usne koje su izgubile pigment, potom onima koji na licu i koži imaju ožiljke od ozljeda ili kirurških zahvata, koji žele promjene, uštedjeti novac, onima koji žele biti u trendu….

Nakon nekih plastičnih operacija, primjerice face-liftinga, ostaju ožiljci iza uha dužinom cijelog reza oko glave. Oni su obično bijeli (hipopigmentacija). Upotrebljavajući različite tehnike kamufliranja, ožiljci mogu biti mikropigmentirani tako da odgovaraju vašoj prirodnoj boji kože, čime postaju manje vidljivi. Odabirom pravih prirodnih pigmenata tijekom postupka ožiljak možemo bolje kamuflirati i bojom “utopiti” u okolnu kožu. Trajanje šminke ovisi o tipu kože, no u prosjeku je to 2 – 4 godine. U Studiju 58 nudimo vrhunski tretman premanentne šminke s laserom za bolju i bržu regeneraciju tretiranog područja.

Oči – cijena: 2.800,00 kn


Usta – cijena: 3.800,00 kn


Obrve – cijena: 3.000,00 kn

 

Tretmani se izvode vrhunskim LONG TIME LINER aparatima.