kozmeticki salon i estetski centar

JANE IREDALE – MINERALNA KOZMETIKA

novosti-pure_minerals

ČISTI MINERALI – ČISTI REZULATI

Tehnološki najnapredniji make-up na svijetu, sada i u Studiju 58! Najljepši make-up koji koristite je zdrava koža. To je razlog zbog kojeg je Jane Irendale razvila pravi produžetak brige o koži. Mineralni make-up nije samo finiji od uobičajenog make-up-a na koji smo navikle, to je potpuno nova tehnologija, toliko kvalitetna i efikasna da je stekla preporuke renomiranih plastičnih kirurga, dermatologa i profesionalaca za njegu kože. Njezina dekorativna svojstva iznimna su do te mjere da će Vam promijeniti percepciju make-upa.

Kozmetika Jane Irendale linija je koja sadrži čiste minerale koji se odlikuju njegujućim svojstvima kao i svojstvom difuzije svjetlosti. Proizvodi ove linije čine teksturu kože finijom utječući na smanjenje vidljivosti pora i bora. Proizvodi su pogodni za osjetljivu kožu te sadrže zaštitni faktor 20. Prema mišljenju struke, odnosno kozmetičara, dermatologa, estetskih kirurga te najvažnije, konzumenata, kozmetika Jane Irendale najbolja je mineralna kozmetika na tržištu. Proizvodi su nagrađeni nebrojenim nagradama.

Kozmetika Jane Irendale, utemeljiteljice Irendale Mineral Cosmetics, koristi se u filmskim produkcijama zbog svoje iznimne kvalitete koja glumcima pruža besprijekoran izgled, a da pritom hrani i njeguje kožu profesionalaca koji većinu svog vremena provode pod šminkom. Linija je upravo i inspirirana onima čiji je izgled presudan u njihovim karijerama, te stoga i ne čudi da je kvaliteta ovih proizvoda prepoznata među filmskim zvijezdama. Ova ekskluzivna linija dostupna je samo u profesionalnim salonima ljepote.

Jane Irendale kozmetika primjer je visokoodgovorne tvrtke, članica je liste Akcije protiv raka dojke zahvaljujući tome što proizvodi ne sadrže paraben i Dibutyl phthalate (DBP) ili diethylhexyl phthalate (DEHP), koji su nažalost prisutni u mnogim kozmetičkim preparatima. Uz to, članica je PETA-e, udruženja za zaštitu životinja.


 

Prednosti Jane Iredale podloge

Prekrivanje

Baza ovih mineralnih proizvoda je koncentrirani pigment, zbog čega su svojstva prekrivanja neusporediva s ijednim drugim proizvodom, a pritom omogućuju koži da diše i ne ometaju njezine funkcije. Također sadržavaju i ekstrakte algi koje sprječavaju isušivanje, smiruju kožu te pružaju prijekopotrebne antioksidanse.

Postojanost

Proizvodi se odlikuju postojanošću – ne razmazuju se, ne otječu s lica niti se skupljaju u borama. Podloga prijanja uz kožu jer je sastavljena od raznolikih čestica koje, prijanjajući jedna uz drugu, čine napetost površine koja prkosi gravitaciji. Ovi se proizvodi odlikuju i iznimnom otpornosti na vodu kao i postojanosti zaštitnog faktora što je dokazano testom od 80 minuta pod vodom koji je proveden prema standardima FDA-e. (Američke agencije za hranu i lijekove)

UVA, UVB i SPF 20 zaštita

Podloga ujedno sadži i djelotvoran zaštitni faktor širokog spektra koji štiti tijekom cijelog dana.

Više o proizvodima saznajte na službenim stranicama http://www.janeiredale.com, a makeup savjete potražite na blogu http://makeupblog.janeiredale.com
Nagrade i priznanja

Cijena tretmana: 250,00 kn